Prove youreself as a human

Enter the words below separated by comma
captcha
Send

SKÚSENOSŤ Z NAKUPOVANIA

Nakupovanie produktov, ktoré nepoznáte môže byť ťažké. Ale práve preto sme tu pre vás.

Ak vaša mama nevie poradiť, spýtajte sa nás

Nie ste si istý, ako dlho variť krevety vo vriacej vode, aká je najlepšia omáčka pre kura Teriaky alebo koľko kari prášku pridať do ryžových rezancov na thaiský spôsob?

  • Doba varenia
  • Štipľavosť
  • Náklady
  • Náhrady
  • Gramáž
  • Triky

Spýtajte sa nas práve teraz!

Odoslať
Na otázky vám odpovieme do 24 hodín. Pravdupovediac, možno aj do hodiny.
Vaša správa bola úspešne odoslaná
Teší nás, že ste nás kontaktovali
Prosím, opravte zvýraznené polia
Povinné polia sú prázdne alebo sú nesprávne vyplnené
Od otvorenia
v roku 2007
sme obslúžili
viac ako
123,098
zákazníkov

Toto sú niektoré z názorov našich pravidelných zákazníkov, ktoré nám zlepšili náladu.

Nie je lepšie miesto pre nakupovanie medzinárodných potravín ako obchod Seoul Plaza.

Nebojím sa uvariť žiadny exotický recept, pretože personál mi vždy vysvetlí, ako ho pripraviť správne.

Moja požiadavka na ovocie nazývané durian bola ťažká, ale im sa ho podarilo zohnať. Waw.

Boli ste už niekedy v našom obchode?

ÁNO
NIE

Výzva zohnať nemožné

Naši zákazníci nás často požiadajú, aby sme zohnali potraviny, ktoré sú tažko dostupné.

Hľadáte niečo špeciálne?

Uvidíme, či to vieme zaobstarať.

Odoslať
Vaša správa bola úspešne odoslaná
Teší nás, že ste nás kontaktovali
Prosím, opravte zvýraznené polia
Povinné polia sú prázdne alebo sú nesprávne vyplnené

Veľkosť a dostupnosť sú naše výhody

Na vzťahu medzi nami a našimi zákazníkmi je niečo výnimočné.
Čím lepšie vás poznáme, tým lepšie vás obslúžime.

Čo vieme o pánovi Petrovi?

  • má veľkú rodinu

  • rád skúša nové veci

  • vždy nosí vlastnú eko-tašku

  • nakupuje každú nedeľu

Čo vieme o pani Eve?

  • miluje thajskú kuchyňu

  • nekupuje morské plody

  • zvyčajne varí pre dvoch

  • má vždy naponáhlo

Malé rady pri varení

varenie musí byť radosť

Páchnuce ruky

Smelly hands

Keď sa chcete zbaviť nepríjemného pachu na rukách po krájaní cibule alebo cesnaku, stačí keď budete trieť ruky o kovovú lyžicu. Kov by mal absorbovať nepríjemný zápach.

Marináda

Marinade

Ak treba do marinády pridať kukuričný škrob, pridajte ho ako posledný, pretože vám marinádu zahustí.

Wok

Wok

Keď sa rozhodnete variť čínske jedlo, wok je jej neoddeliteľnou súčasťou, a preto by ste si mali určite jeden kúpiť.

Príprava zeleniny vo woku

Stir fry vegies

Keď si pripravujete zeleninu vo woku, varte najväčšie a najhrubšie kusy dlhšie ako ostatné.

Krájanie čili

Chopping chili

Pred krájaním čili papričiek si natrite na ruky rastlinný olej, ktorý vašu pokožku ochráni pred štipľavým olejom z čili papričiek.

Príprava je základ

Preparation is key

Pred tým, ako začnete variť sa uistite, že máte pripravené všetky ingrediencie: zeleninu umytú a naporciovanú, mäso nakrájané a namarinované.

Zázvor

Ginger

Vždy používajte čerstvý zázvor, nie práškový.

Presolenie

Over salt

Keď sa vám stane, že presolíte polievku, hoďte do nej jeden ošúpaný zemiak, ktorý absorbuje prebytočnú soľ.

Krájanie hovädzieho

Beef cutting

Vždy krájate hovädzie mäso priečne. Správne nakrájane hovädzie je vždy jemnejšie.

Spálená ryža

Burned rice

Pripálili ste ryžu v hrnci? Položte na vrch ryže kus bieleho chleba na 5-10 minút, ktorý z nej vytiahne spálenú chuť.

Ako namiešať kukuričný škrob

Mixing cornstarch

Správny pomer pri miešaní kukuričného škrobu s vodou je buď 1 ku 2 alebo 1 ku 4: napríklad, 1 polievkovú lyžicu škrobu zmiešajte s 2 polievkovými lyžicami vody.

Pražená ryža

Fried rice

Na prípravu praženej ryže použite studenú ryžu, najlepšie keď bola uvarená deň predtým.